Polityka prywatności


Polityka prywatności ZETO365.PL

Witamy na stronie internetowej (portalu udostępniania w modelu abonamentowym oprogramowania enova365, którego producentem jest firma Soneta sp. z o.o.),należącej do ZETO-RZESZÓW Sp. z o.o. W tym rozdziale wyjaśniamy obowiązujące w ZETO-RZESZÓW Sp. z o.o zasady przetwarzania wszelkich informacji o charakterze danych osobowych, jakie użytkownik może nam udostępnić podczas korzystania z naszego serwisu internetowego.

Jakie dane zbieramy?

Dane zbierane automatycznie
Gdy odwiedzają Państwo naszą stronę internetową www.zetorzeszow.pl, automatycznie zbierane są dane dotyczące Państwa wizyty, Np. adres IP, nazwa domeny, typ przeglądarki, typ systemu operacyjnego, itp.

Dane zbierane, przy kontaktowaniu się z Nami
Gdy kontaktują się Państwo z nami za pomocą strony www, telefonu, poczty email, itp. przekazują nam Państwo swoje dane osobowe, Np. imię, nazwisko, adres email, itp.

W jaki sposób wykorzystujemy Państwa dane?
Nie będziemy sprzedawali zebranych danych podmiotom trzecim.
Dane zbierane automatycznie mogą być użyte do analizy zachowań użytkowników na naszej stronie internetowej, zbierania danych demograficznych o naszych użytkownikach, lub do personalizacji zawartości naszych stron internetowych. Dane te są zbierane automatycznie o każdym użytkowniku.

Dane zbierane w trakcie korespondencji pomiędzy Państwem, a naszym serwisem będą wykorzystane wyłącznie w celu odpowiedzi na Państwa zapytanie.
W przypadku kontroli Generalnego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych, Państwa dane mogą zostać udostępnione pracownikom Inspektoratu zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych.

W przypadku naruszenia prawa, lub gdy będą wymagały tego przepisy prawa, możemy udostępnić Państwa dane organom wymiaru sprawiedliwości.

W jaki sposób będziemy się z Państwem kontaktować?
Będziemy informować zainteresowane osoby o nowościach oraz zmianach zachodzących na stronie jak i w firmie ZETO-RZESZÓW. Zastrzegamy sobie również prawo do niesystematycznego wysyłania informacji handlowych od dostawców usług marketingowych tym, którzy wyrazili na to swoją zgodę.

Google Analytics 
Niniejsza witryna internetowa korzysta z Google Analytics, usługi analizy oglądalności stron internetowych udostępnianej przez Google, Inc. („Google”). Google Analytics używa „cookies”, czyli plików tekstowych umieszczanych na komputerze użytkownika w celu umożliwienia witrynie przeanalizowania sposobu, w jaki użytkownicy z niej korzystają. Informacje generowane przez cookie na temat korzystania z witryny przez użytkownika (włącznie z jego adresem IP) będą przekazywane spółce Google i przechowywane przez nią na serwerach w Stanach Zjednoczonych.

Google będzie korzystała z tych informacji w celu oceny korzystania z witryny przez użytkownika, tworzenia raportów dotyczących ruchu na stronach dla operatorów witryn oraz świadczenia innych usług związanych z ruchem na witrynach internetowych i korzystaniem z Internetu. Google może również przekazywać te informacje osobom trzecim, jeżeli będzie zobowiązana to uczynić na podstawie przepisów prawa lub w przypadku, gdy osoby te przetwarzają takie informacje w imieniu Google. Google nie będzie łączyła adresu IP użytkownika z żadnymi innymi danymi będącymi w jej posiadaniu. Użytkownik może zrezygnować z cookies wybierając odpowiednie ustawienia w przeglądarce, jednak należy pamiętać, że w takim przypadku korzystanie z wszystkich funkcji witryny może okazać się niemożliwe

Korzystając z niniejszej witryny internetowej użytkownik wyraża zgodę na przetwarzanie przez Google dotyczących go danych w sposób i w celach określonych powyżej.

W jaki sposób zabezpieczamy Państwa dane osobowe?
Komunikacja między Państwa komputerem a naszym serwerem, gdy zbieramy Państwa dane osobowe, jest zaszyfrowana z użyciem protokołu SSL (Secure Socket Layer). Dodatkowo nasze bazy danych zabezpieczone są przed wglądem osób trzecich.

Zmiany naszej polityki prywatności
Zastrzegamy sobie prawo zmiany powyższej polityki prywatności poprzez opublikowanie nowej polityki prywatności na tej stronie, bez informowania o tym użytkowników.

Partnerzy
Polityka Prywatności nie dotyczy serwisów i firm, których dane kontaktowe podane są na stronach należących do ZETO-RZESZÓW Sp. z o. o.

Pytania
ZETO-RZESZÓW Sp. z o. o. jest otwarte na pytania oraz uwagi dotyczące Polityki Prywatności.

Kontakt

ZETO-RZESZÓW Sp. z o.o.
35-326 Rzeszów, ul. Rejtana 55
tel.: (+48 17) 852 13 55
fax: (+48 17) 852 13 56
e-mail: zeto@zetorzeszow.pl
projekt współfinansowany z Programu Regionalnego Narodowy Fundusz Spójności